چای سفید معمولا در نور خورشید به صورت طبیعی خشک می شود و غنی ترین چای جهان از نظر دارا بودن آنتی اکسیدان می باشد که تقریبا ۳ برابر چای سبز دارای ترکیبات پلی فلون ها می باشد.
خواص چای سفید از چای سبز بیشتر است، کافئین و تئین چای سفید از چای سبز کمتر است و طعم ملایم و لطیفتری دارد و مانند چای سیاه اعتیادآور نیست.
تحقیقات نشان داده که چای سفید با افزایش چربی سوزی و جلوگیری از ایجاد سلول های چربی باعث لاغری و کاهش وزن می شود. کاتچین هایی که در چای سفید یافت می شوند می توانند کاهش وزن را افزایش داده و از چاقی جلوگیری کنند.
چای سفید باعث کاهش اشتها شده و جدب چربی را کاهش می دهد.
طرز تهیه چای سفید:
آب را به دمای ۷۵ تا ۸۵ درجه سانتی گراد برسانید و سپس برگ های چای سفید را به آن اضافه کنید و بگذارید که به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دم بکشد. چای سفید آماده نوشیدن است.