سرکه سیب از گذشته به عنوان یک ماده در درمان های خانگی از گلو درد تا رگ های واریسی مورد استفاده قرار می گرفت، اما یافته های زیادی برای حمایت از این ادعاها وجود ندارد. با این حال، در سال های اخیر، برخی از محققان در حال بررسی دقیق سرکه سیب و مزایای احتمالی آن هستند.

داخل سرکه سیب چیست؟

بیشتر آن را آب سیب تشکیل می دهد، اما اضافه کردن مخمر، قند میوه را به الکل تبدیل می کند و درواقع باکتری، الکل را به اسید استیک تبدیل می کند. این گونه است که طعم و مزه گندم و بوی قوی آن را به سرکه تبدیل می کند.

چطور استفاده می شود؟

سرکه سیب در پخت و پز، سس سالاد و به عنوان یک نگهدارنده می تواند استفاده شود. در سرکه سیب مقدار زیادی اسید وجود دارد، بنابراین توصیه می شود از نوشیدن مستقیم آن خودداری کنید زیرا اگر قصد مصرف مقدار زیادی از آن را داشته باشیدُ احتمالا با مشکلات جدی ای روبرو می شوید. اگر به دنبال خواص ضد عفونی کننده آن هستید، می توانید با اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری به آب یا چای از آن استفاده کنید.

مزایا

درمانگران یونان باستان توسط سرکه سیب زخم ها را درمان می کردند، در سال های اخیر سرکه سیب به عنوان راهی برای کاهش وزن و از بین بردن چربی، بهبود سلامت قلب و حتی درمان شوره سر استفاه می شود. بسیاری از این ادعاها در تحقیقات مدرن به تایید نرسیده است، اما برخی مطالعات نشان داده اند که اسید استیک که به سرکه را طعم و بوی متمایز می دهد، ممکن است در شرایط مختلف مفید باشد:

  • دانشمندان ژاپنی دریافته اند که نوشیدن سرکه ممکن است به کاهش چاقی کمک کند.
  • مطالعه دیگری نشان داد که سرکه سیب سطح قند خون و انسولین را در گروهی از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بهبود می بخشد.
  • سرکه سیب همچنین دارای مواد شیمیایی شناخته شده به عنوان پلی فنل است که خواص آنتی اکسیدانی دارند و می توانند باعث آسیب سلول های شوند که می توانند به بیماری های دیگر مانند سرطان منجر شود. اما نتایج مطالعات، در مورد اینکه آیا سرکه در واقع موجب کاهش احتمال ابتلا به سرطان می شود یا خیر، متفاوت است.

  • همچنین ممکن است باعث کاهش سطح پتاسیم شما شود و عضلات و اعصاب شما نیاز به این مواد مغذی دارند تا کارهایی که باید انجام دهد.
    مطالعه دیگری در مورد افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ نشان داد که سرکه سیب باعث کاهش سرعت هضم غذا و مایعات می شود، و این خود باعث می شود که سطح قند خونتان کنترل شود.

نکاتی که باید در ارتباط مصرف سرکه سیب مورد توجه قرار دهید:

نوشیدن سرکه سیب می تواند به دندان های شما آسیب برساند، گلو صدمه ببیند و یا سیستم گوارش را دچار ناراحتی کند. همچنین اگر چه برخی مطالعات درباره خواص کاهش وزن سرکه سیب امیدوار کننده بوده است، هنوز شواهد کمی وجود دارد که مصرف سیب سرکه به کاهش وزن کمک می کند.

سرکه سیب همچنین ممکن است بر روی داروهای دیابت و بیماری های قلبی و همچنین دیورتیک ها (داروهای ادرار آور) و ملین ها تاثیر بگذارد.

به طور خلاصه سرکه سیب سرکه به شما صدمه نخواهد زد و از آن در رژیم غذایی خود لذت ببرید، زیرا فاقد کالری است و منجر به بهبود طعم غذا می شود و همچنین دارای خواص ضد عفونی کننده می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

فهرست